Съобщение относно поверителност на личните данни на игра
„Игра „От първа Стъпка“

 

Ние сме отдадени на принципите за защита на лични данни, заложени в Европейското законодателство и се грижим за опазването на информацията на нашите клиенти. Стремим се постоянно да подобряваме нашите дейности по обработване на лични данни, както и нашите известия относно поверителността, за да можем да Ви предоставим максимална прозрачност относно защитата и обработката на Вашите данни. Настоящото Съобщение за поверителност разяснява начините, по които събираме, използваме и съхраняваме Вашата лична информация, както и Вашите права, в случай че желаете да промените начините, по които ние използваме Вашата лична информация в рамките на участието Ви в играта „От първа Стъпка“.

 

1. Кои сме ние?

Когато в настоящата Политика се споменава “ние”, “нас” или “наш”, се имат предвид следните дружества- съвместни администратори на играта „От първа Стъпка“:

ЕОС Матрикс“ ЕООД, ЕИК: 131001375, с адрес Република България, гр. София 1766, р-н Витоша, бул./ул. Рачо Петков – Казанджията № 4-6, „Матрикс Тауър“

„ЕОС Сървисис“ ЕООД, ЕИК: 202965400, с адрес Република България, гр. София 1766, р-н Витоша, бул./ул. Рачо Петков – Казанджията № 4-6, „Матрикс Тауър“

По въпроси, касаещи личните Ви данни, можете се свържете с нас на горепосочения пощенски адрес или по електронна поща: DPO@eos-matrix.bg

Допълнителна информация за дружествата, подробности за упълномощените представители и допълнителни възможности за контакт можете да намерите на нашия уебсайт: https://bg.eos-solutions.com/

 

2. Какво правим с данните Ви?

Данните, които събираме за Вас в хода на Играта, целите на обработката им, законното основание на което ги обработваме, както и получателите, с които ги споделяме, са следните:

 

Вид лични данни

 

 

 

Цел на обработката

 

Основание на обработката

 

С кого споделяме тези данни?

 

 

 

 

 

 

 

Име и фамилия

Проверка за допустимост до участие Преддоговорни отношения с организаторите на играта и/или нашият договор с Вас Доставчици на маркетингови услуги
Създаване на участие Преддоговорни отношения с организаторите на играта и/или нашият договор с Вас Доставчици на маркетингови услуги
Поддържане на участието в играта Преддоговорни отношения с организаторите на играта и/или нашият договор с Вас Доставчици на маркетингови услуги
Верифицирането Ви като спечелил Участник Преддоговорни отношения с организаторите на играта и/или нашият договор с Вас Нотариус, който да удостовери, че Вие сте спечелилия участник
Внасяне на данък върху спечелената награда Спазване на законовите ни задължения Компетентните държавни органи
 

 

 

 

 

 

 

 

ЕГН

Проверка за допустимост до участие Преддоговорни отношения с организаторите на играта и/или нашият договор с Вас Доставчици на маркетингови услуги
Създаване на участие Преддоговорни отношения с организаторите на играта и/или нашият договор с Вас Доставчици на маркетингови услуги
Поддържане на участието в играта Преддоговорни отношения с организаторите на играта и/или нашият договор с Вас Доставчици на маркетингови услуги
Идентифициране като спечелил Участник Преддоговорни отношения с организаторите на играта и/или нашият договор с Вас Нотариус, който да удостовери, че Вие сте спечелилия участник
Внасяне на данък върху спечелената награда Спазване на законовите ни задължения Компетентните държавни органи
 

 

 

 

 

 

 

Телефонен номер

Проверка за допустимост до участие Преддоговорни отношения с организаторите на играта и/или нашият договор с Вас  

 

С никого

Създаване на участие Преддоговорни отношения с организаторите на играта и/или нашият договор с Вас  

 

С никого

Поддържане на участието в играта Преддоговорни отношения с организаторите на играта и/или нашият договор с Вас  

 

С никого

Идентифициране като спечелил Участник Преддоговорни отношения с организаторите на играта и/или нашият договор с Вас  

 

С никого

Свързване с Вас за поддържане на нашите отношения във връзка с Играта и с други специални индивидуални предложения  

 

Нашият легитимен интерес

 

 

С никого

 

 

 

Имейл адрес

Свързване с Вас за поддържане на нашите отношения във връзка с Играта и с други специални индивидуални предложения  

 

Нашият легитимен интерес

 

 

 

С никого

 

 

Участие в игри и викторини

 

Предоставяне на възможност за участие в съответното събитие

 

Изпълнение на нашите общи условия за съответното събитие

 

 

 

С никого

 

Моля да имате предвид, че ако не отговаряте на изискванията на Участник в играта, данните, които сте въвели, не се запазват и обработват по-нататък, а се изтриват. Също така имайте предвид, че при обработването на данните Ви, Вие не сте обект на автоматизирано вземане на индивидуални решения, включително профилиране.

 

3. Информацията, която събираме, когато участвате в нашата Игра

Когато участвате в нашата Игра, освен данните, посочени по-горе, ние събираме и информация за това как взаимодействате с нашата Игра. Тази информация е необходима предвид легитимния ни интерес да можем да предоставяме и подобряваме нашите услуги, да измерваме нашата реклама и да популяризираме нашите Игри. Ние обработваме също така:

  • Информация за участие. Събираме информация за Вашето взаимодействие с нашите Кампании. Легитимният интерес, които преследваме с тази обработка, е събирането на информация, която ни помага да подобрим или популяризираме нашите Игри.
  • Бисквитки и подобни технологии. Когато е приложимо, ние използваме бисквитки и други подобни технологии. Можете да забраните използването на бисквитки чрез браузър настройките си посредством сигнал “Не проследявай” в HTTP заглавието от Вашия браузър или мобилно приложение.

 

4. Бисквитки

С цел да направим посещението Ви възможно най-удобно и ефективно, като повечето сайтове, и този използва бисквитки. Бисквитките са малки файлове, които биват създадени от уебсайта и автоматично запазени в браузъра на Вашето устройство (лаптоп, таблет, смартфон и други подобни). Бисквитките не вредят на устройството Ви и не съдържат нито вируси, нито троянци или друг злонамерен софтуер. Събраната информация във връзка с конкретното ползвано устройство се съхранява в бисквитката. Въпреки това, това не означава, че по този начин ние можем да установим самоличността Ви.

От една страна употребата на бисквитки служи, за да направи ползването на нашите оферти по-приятно за Вас. Така например ние ползваме т. нар. сесийни бисквитки, за да установим, че вече сте посещавали отделни страници в нашия уебсайт. Тези бисквитки биват автоматично изтрити щом напуснете уебсайта ни. По аналогичен начин ние също така ползваме временни бисквитки за оптимизиране на ползваемостта, които биват запазвани на Вашето устройство за точно определен период от време. Ако посетите отново сайта ни, за да ползвате услугите ни, той автоматично ще разпознае, че вече сте ни посещавали и въведените от Вас данни, както и зададените от Вас настройки ще бъдат автоматично разпознати, за да не се налага да ги повтаряте.

Бисквитките са разделени на четири категории – “Необходими”, “Статистика”, “Комфорт” и “Маркетинг”.

Необходимите бисквитки са задължителни за работата и основните функции на уебсайта ни. Те гарантират функциите за сигурността на уебсайта.

Статистическите бисквитки се ползват за подобряване на нашите оферти и с цел гарантиране на дизайн, основан на нуждите Ви, както и за постоянната оптимизация на уебсайта ни. За тази цел събираме анонимизирани данни за статистика и анализ, например за да установим трафика на сайта, статистиките за разглеждането на страниците и поведението на потребителите и да адаптираме и подобрим съдържанието си и средата в уебсайта.

Бисквитките за комфорт се ползват за улесняване ползването на уебсайта ни. Ако посетите отново този сайт, за да ползвате услугата ни, той автоматично ще разпознае, че вече сте го посещавали и въведените от Вас данни, както и зададените от Вас настройки ще бъдат автоматично разпознати, за да не се налага да ги повтаряте. Така например по този начин няма да се налага да въвеждате потребителските си данни всеки път, а ще можете да видите въведените вече от Вас данни следващия път, като посетите уебсайта.

Използваме маркетингови бисквитки, за да Ви предложим адекватно съдържание въз основа на Вашите интереси, когато посетите уебсайта ни.

Обработените от необходимите бисквитки данни се ползват за заявените цели за гарантиране на законните ни интереси съгласно чл. 6, ал. 1, изр. 1, буква “е” от ОРЗД, като например коректно функциониране на сайта.

Данните от бисквитки за комфорт, статистика и маркетинг се събират и обработват с предоставеното от Вас съгласие въз основа на чл. 6, ал. 1, изр. 1, буква “а” от ОРЗД за целите на предоставяне на персонализирано съдържание, за статистически цели с оглед подобряване на потребителската среда, както и за маркетингови цели. Можете да промените/оттеглите съгласието си за тези бисквитки като щракнете върху “Промяна на настройките за бисквитките” отдолу на сайта.

Управление на бисквитките

Повечето браузъри автоматично приемат бисквитките. Въпреки това можете да конфигурирате браузъра си да не запазва каквито и да било бисквитки на компютъра Ви или винаги да Ви показва известие преди да постави нова бисквитка. Управлението на настройките за бисквитките е различно при различните браузъри. То е описано в меню “Помощ” на всеки браузър, където е обяснен начина за промяна на настройките за бисквитки. Последвайте връзките по-долу според ползвания от Вас браузър:

Обаче пълното дезактивиране на бисквитките може да Ви попречи да ползвате всички функции на уебсайта ни.

Използваме следните видове бисквитки:

ИМЕ НА БИСКВИТКАТА     ВИД ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ ПЕРИОД НА СЪХРАНЕНИЕ СОБСТВЕНОСТ
_GRECAPTCHA Необходима Предоставя защита срещу спам 3 месеца www.google.com
CONSENT Необходима Проследавя съгласието за бисквитки на Гугъл 18 години www.google.com
_ga

_ga_D632YTCDE7

_gid

Статистика/Комфорт Тези “бисквитки” се използват за събиране на информация за това как посетителите използват нашия уебсайт. Използваме тази информация за изготвяне на отчети и за подобряване на уебсайта. Бисквитките събират информация по начин, който не идентифицира пряко никого, включително броя на посетителите на уебсайта и блога, откъде са дошли посетителите на уебсайта и кои страници са посетили. За повече информация Вижте тук 2 години . eospromo.bg
_fbp Маркетингова Използва се от Facebook за предоставяне на подходящо рекламно съдържание    3 месеца . eospromo.bg

 

5. Международни трансфери

Данните Ви ще се обработват в рамките на Европейския съюз и Европейската икономическа зона. В случай че в бъдеще възникне необходимост от предаване на обработвани от дружеството лични данни на трети държави или международни организации извън Европейския съюз и Европейската икономическа зона, това ще се извърши при спазване на ОРЗД и само ако за третата страна е било потвърдено адекватно ниво на защита на данните от Европейската комисия или ако други подходящи гаранции за защита на данните са налице (по-специално стандартни договорни клаузи, одобрени съгласно ОРЗД или задължителни фирмени правила).

 

6. Колко време държим данните Ви?

Данните, които събираме за целите на участието Ви в Играта, ще държим докато Играта е активна и след това, доколкото те са необходими за да можем да отговорим на данъчните изисквания на приложимото законодателство. Данните, които събираме, за да се свържем с Вас за индивидуалните ни предложения за погасяване на дълга Ви, ще обработваме, докато Вашето задължение към нас е активно и след пълното погасяване на задължението/ята (чрез плащане, опрощаване или по друг начин) или прекратяване на взаимоотношенията Ви с дружеството на друго основание,  за срок от 5 (пет) години и след това, когато защитаваме нашите законни и/или легитимни интереси, до реализиране на тяхната защита, освен, ако нямаме основание или законово задължение да ги съхраняваме за по – дълъг срок. Лични данни, които не са част от гражданскоправни съглашения, ще бъдат съхранявани съгласно приложимото законодателство и вътрешните политики на дружеството и съобразно целите, за които се обработват. Ваши лични данни, за които липсва изрично законово основание за съхранение за по-дълъг срок, ще бъдат изтривани след постигането на целите, за които са събрани и се обработват.

 

7. Какви права имате:

Ако са спазени законовите изисквания, като субекти на данни имате следните права съгласно членове 15 — 22 от ОРЗД:

Право на достъп

Съгласно член 15 от ОРЗД имате право на достъп до личните Ви данни, които се обработват от Администратора.

Уведомяваме Ви, че в случай на заявка за информация, която не е направена в писмена форма, можем да изискаме от Вас допълнително доказателство, че сте лицето, за което се представяте.

Право на коригиране на лични данни:

Съгласно член 16 от ОРЗД имате право да поискате коригиране на неточни лични данни или допълване на съхраняваните от нас лични данни, свързани с Вас.

Право на изтриване:

Съгласно чл. 17 от ОРЗД имате право на изтриване („право да бъдеш забравен“) на лични данни, които се обработват незаконосъобразно или с отпаднало правно основание (изтекъл срок на съхранение, оттеглено съгласие, изпълнена първоначална цел, за която са били събрани и други.

Право на ограничаване на обработването:

Съгласно член 18 от ОРЗД имате право да изискате ограничаване на обработването на Вашите лични данни, при условие че точността на данните се оспорва от Вас или обработването е неправомерно, но не искате изтриването им или в случай че не се нуждаем от данните, но Вие ги изисквате за установяването, упражняването или защитата на правни претенции, или сте подали възражение срещу обработването им съгласно член 21 от ОРЗД.

Право на преносимост на данните:

Съгласно член 20 от ОРЗД може да поискате получаването на Вашите лични данни, които сте ни предоставили, в структуриран, широко използван и пригоден за машинно четене формат или прехвърлянето им на друг администратор.

Оттегляне на съгласие

Съгласно член 7, пар. 3 от ОРЗД може да оттеглите по всяко време съгласието си за обработване на лични данни, което сте ни дали преди това. Вследствие на това в бъдеще няма да е възможно да продължим обработването на данните, което се е основавало на това основание.

Право на възражение:

В случаите, в които обработването се основава на законен интерес на дружеството или обработването е необходимо за изпълнението на задача от обществен интерес или при упражняването на официални правомощия, които са предоставени на администратора, имате право на възражение срещу обработването в рамките на законовите изисквания на чл. 21 от ОРЗД.

Право на подаване на оплакване:

Съгласно член 77 от ОРЗД във връзка с чл. 38 от Закона за защита на личните данни, имате право да подадете жалба до компетентния съд или до Надзорния орган за защита на данните, а именно Комисията за защита на личните данни с адрес: Бул. „Проф. Цветан Лазаров“ № 2 , София, 1592, Република България, и имейл: kzld@cpdp.bg.

 

8. Актуализиране и изменение на настоящото Съобщение за поверителност

Настоящото Съобщение за поверителност е актуално и е актуализирано за последен път през май 2022г.

Промени в Съобщението за поверителност може да се наложат в резултат на подобрения в уебсайтa и предлаганото от нас съдържание или поради промени в законови или административни изисквания. Това Съобщение за поверителност може да бъде намерено на уебсайта https://eospromo.bg/ и може да бъде разпечатано по всяко време.